Buna ziua.Ma vad nevoita sa cer din nou ajutorul dumneavoastra.Acum cateva luni va scriam ca angajatorul vrea sa restructureze postul dareu sa declar ca renunt la preavizL La sfatul dumneavoastra l-am lasat sa faca ce vrea, am semnat ca am luat la cunostinta de incetarea contractului de munca cu 65.1 pe data de 09.07.09 desii nu am prmit nici-o decizie pe loc.Intrun final am primit decizia in care trecusera totusi un preaviz (incepand cu data de 24.06.09, pentru care eu nu am semnat) si a ramas sa imi iau drepturile salariale cuvenite. Eu nu am primit salariul nici pe luna iunie si nici pe cele 8 zile lucrate in iulie.Ce sa mai spun de plata concediului neefectuat sau salariul compensator. Am vorit cu patronul si mi-a spus ca daca ma duc la ITM sa le fac plandgere se duc si el si schimba incadrarea concedierii, desii a precizat ca m-a pontat toate zilele lucrata.Cum pot modifica incadrearea, daca sunt pontata toate zilele si nu am primit acasa nicio instiintare prin care ar putea cere desfacerea contractului de munca indisciplinar. Stiu ca trebuie urmate niste proceduri in acest caz.Cartea de munca e la mine si e incheiata cu data de 09.07.09.
Stimata doaman , daca aveti un exemplar de pe decizia de concediere sia veti si cartea de munca, puteti apela direct la instanta pentru primirea drepturilor salariale neacordate.
Nu mai are ce sa faca legal.
va sfatuiesc intai sa obtineti adeverinta necesara pentru somaj, daca nu ati primit-o deja, si sa va depuneti si dosarul de somaj (binenteles daca aveti stagiul necesar)
Ce va spune patronul este doar de sperietura ;)
Nu mai are cum sa faca modificari legal.
1. Angajatorul vrea sa va intimideze.
2. Daca dvs. aveti decizia de concediere semnata de angajator atunci nu mai are ce face.
3. Daca nu va intelegeti sa va dea banii cuveniti il dati in judecata pe angajator la Tribunalul din judetul in care domiciliati sau aveti resedinta. Fiind litigiu de munca nu platiti taxe. Veti castiga pentru ca legea va apara.
Stat salarii
georgianan
daca am un angajat care nu a venit la munca toata luna, nu l-am pontat si apare pe statul de plata cu 0...trebuie sa mai semneze acel stat?
:D:D (vezi toată discuția)