avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... clauza mobilitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

clauza mobilitate

Buna ziua,

As vrea sa stiu mai multe informatii despre aceasta clauza de mobilitate.
Functia mea este de Director zonal, raspund de activitatea firmei in mai multe judete. In ctr meu de munca nu am specificata aceasta clauza speciala, si nici nu am fisa postului .
Ar fi trebuit sa beneficiez de drepturile acestei clauze?
Cel mai recent răspuns: UA , utilizator 12:10, 25 August 2009
Clauza de mobilitatae se refera la situati in care locul dvs de munca se schimba in mai multe locatii datorita naturii activitatii.
faptul ca raspundeti de activitatea din alte zone , nu inseman ca locul dvs de munca se schimba in acele zone, presupun ca daca este nevoie de deplasari in alt judet mergeti cu ordin de deplasare/delegatie.
Multumesc,

Mai am o intrebare.
Un absolvent de liceu care s-a inscris la o Facutate cursuri cu plata si ID, se mai poate inscrie la somaj?
As dori inca o lamurire! Locul de munca in CM este Buc dar efectiv am desfasurat activitatea in zona si locatia de resedinta , in tara.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegatie sau mobilitate? emilia.stamate emilia.stamate Buna ziua, Am urmatoarea situatie ( delegatie sau mobilitate): Societatea trimite in delegatie angajatii pentru efectuarea de lucrari in diverse locatii din ... (vezi toată discuția)
Art 25 codul muncii alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca este obligatoriu de introdus aceasta clauza de mobilitate, in situatia in care angajatul are cp 2-3 zile/ sapt ... (vezi toată discuția)
Loc fix de munca sau mobil ? adimanea adimanea Buna ziua! De aproximativ 5 ani imi desfasor munca intr-o locatie diferita de cea mentionata in contractul de munca. In contract este scris sediul ... (vezi toată discuția)