avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract suspendat ptr doi ani de zile
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract suspendat ptr doi ani de zile

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.Un salariat la o institutie(bugetara) are dreptul legal de a solicita suspendarea contractului de munca pentru o perioada de doi ani de zile.???
Cel mai recent răspuns: vika , utilizator 11:35, 25 August 2009
Si daca acest lucru este posibil dupa expirarea termenului de doi ani daca salariatul nu se mai intoarce,care este modalitatea de desfacere a cim

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil ginnyy ginnyy Am urmatoarea situatie: CIM urmeaza sa inceteze prin acordul partilor la o data stabilita de salariat si angajator de comun acord. Insa, in aceasta perioada ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din concediu maternitate AL MARIN AL MARIN buna ziua. am o problema de care m-am lovit si as dori sa stiu daca cineva a mai intalnit situatii similare. este vorba despre o salariata aflata in concediu ... (vezi toată discuția)
Data revenirii din concediu crestere copil alexj17 alexj17 Bună ziua, O angajata la o instituţie publică a făcut o cerere de suspendare a contractului de muncă pentru cocediu de crestere copil de pană la 2 ... (vezi toată discuția)