avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pot cumpara podul unei cladiri care apartine primariei?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pot cumpara podul unei cladiri care apartine primariei?

Am luat in chirie un spatiu din cladirea Primariei locale in care am infiintat un cabinet medical. Pot cumpara pe cabinet podul cladirii? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:36, 18 Septembrie 2016
Unica autoritate care va poate comunica raspuns la obiect ,este proprietarul cladirii=primaria

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua detin un apartament intr-o curte cu doua corpuri de ... olimpului olimpului Buna ziua detin un apartament intr-o curte cu doua corpuri de cladireA si B ,construite in perioade diferite (1865-1939) .In fiecare cladire sint doua ... (vezi toată discuția)
Primarul ma obliga sa inchei contract de concesiune pe spatiul in care functioneaza cabinetul medical barbulescuvioleta barbulescuvioleta Sunt medic de familie in mediu rural ,i-mi desfasor activitatea medicala intr-o cladire (Dispensarul medical) ce apartine comunei respective,cladirea avind o ... (vezi toată discuția)
Medic de familie-obligatoriu de platit taxa pe cladire? cesereanramona cesereanramona Sunt medic de familie iar cabinetul medical este organizat conform OG 124/1998,respectiv acolo se precizeaza ca acesta nu are personalitate juridica(cabinet ... (vezi toată discuția)