avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cumpararea unui teren cu o casa construita la rosu de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cumpararea unui teren cu o casa construita la rosu de 10 ani dar nu are intabularea facuta

Buna doresc sa cumpar un teren pe care se afla o constructie de casa la rosu care nu este intabulata asa spune proprietarul terenului.Casa la rosu fiind construita cu acte in regula proiect autorizatie de constructie in urma cu 10 ani si lasata asa nefinisata.As dori sa stiu ce trebuie facut pentru intabularea casei e obligatia mea sa o intabulez ca cumparator sau a vinzatorului.Casa se intabuleaza cind este gata toata finisata sau se poate si la rosu. Astept raspunsul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: hgvlad , utilizator 13:06, 19 Septembrie 2016
Cunstructia se poate intabula si pe etape , este necesar un proces verbal de receptie partiala si trebuie sa o faca vanzatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, doresc sa cumpar o casa neterminata, este doar constructia ... calling calling Bună ziua, doresc sa cumpar o casa neterminata, este doar constructia la rosu si acoperișul fara usi si geamuri. 1. Nu stiu daca este intabulata.( se ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare apartament cu balcon neintabulat MirianaS MirianaS Buna ziua, As dori sa cumpar un apartament la parter care are si un balcon construit cu autorizatie de contructie, insa nu este intabulat la cartea ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar cu garantie casa la rosu. claudia.dinu claudia.dinu Buna ziua! Am si eu o problema de lamurit. Eu si cu sotul am facut un credit de nevoi personale si, impreuna cu economiile noastre, am inceput sa ne ridicam o ... (vezi toată discuția)