avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită POPRIRE SERVICIUL FISCAL ORASANESC
Discuție deschisă în Executare silită

POPRIRE SERVICIUL FISCAL ORASANESC

Buna ziua , am si eu o intrebare in data de 13.09.am primit un SMS prin care mi se aducea la cunostinta ca conturile mi au fost indisponibilizate din cauza constituiri unei propriri primite de la serviciul fiscal orasenesc si in caz de incasari sa anunt banca a 2 a zi am primit o incasare si am intrebat banca daca mi opreste o treime din suma si mi a spus ca poate face asta numai pe baza statelor de plata specific eu sunt intreprindere individuala si nu am state de plata plus ca aceasta intreprindere individuala e singurul meu venit spuneti mi cum as putea proceda inclusiv faptul ca cf legii nu am fost instiintat cu 30 de zile ?Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: DonCurent , utilizator 14:07, 19 Septembrie 2016
Popririle pe conturi nu se comunica prin sms-uri...ar fi bine sa verificati direct la banca
Infiintarea popririi se face fara somatie(instiintarea debitorului),putati face contestatie la executare in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostina de infinarea popririi,daca aveti motive.
buna ziua multumesc ptr sfat dar s a schimbat legea la 30 de zile termenul de contestatie dar nu am primit nimic oficial si motive intemeiate am e singurul meu venit
buna ziua am verificat la banca si mi au spus ca au primit o notificare ceea ce eu nu am primit numai sms si e-maill de la banca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare executare silita larisa-m larisa-m In 2008 am contractat un credit de la o banca pentru un prieten care urma sa achite ratele.Din 2010 luna Aprilie nu a mai platit ratele. In Noiembrie 2010 ... (vezi toată discuția)
2 propiri de acelasi executor theeyebt theeyebt Buna ziua ! Am o intrebare cat la suta din salar poate un executor sa imi opreasca din cate stiu eu 30 % sau maixim 50 %? Acum 20 de zile am primit ... (vezi toată discuția)
Prescriptie credit siri2014 siri2014 In decembrie 2007 am incheiat un credit nevoi personale cu rate pe 10 ani. In ianuarie 2009 dupa pierderea locului de munca am imcetat sa mai efectuez plati. ... (vezi toată discuția)