Buna ziua , am si eu o intrebare in data de 13.09.am primit un SMS prin care mi se aducea la cunostinta ca conturile mi au fost indisponibilizate din cauza constituiri unei propriri primite de la serviciul fiscal orasenesc si in caz de incasari sa anunt banca a 2 a zi am primit o incasare si am intrebat banca daca mi opreste o treime din suma si mi a spus ca poate face asta numai pe baza statelor de plata specific eu sunt intreprindere individuala si nu am state de plata plus ca aceasta intreprindere individuala e singurul meu venit spuneti mi cum as putea proceda inclusiv faptul ca cf legii nu am fost instiintat cu 30 de zile ?Va multumesc .
Infiintarea popririi se face fara somatie(instiintarea debitorului),putati face contestatie la executare in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostina de infinarea popririi,daca aveti motive.
buna ziua multumesc ptr sfat dar s a schimbat legea la 30 de zile termenul de contestatie dar nu am primit nimic oficial si motive intemeiate am e singurul meu venit
Prescriptie credit
siri2014
In decembrie 2007 am incheiat un credit nevoi personale cu rate pe 10 ani. In ianuarie 2009 dupa pierderea locului de munca am imcetat sa mai efectuez plati. ... (vezi toată discuția)