In Incheierea primita de la B.C.P.I., se Dispune:
- se intabuleaza dreptul de ipoteca legala in favoarea mea, creditorul, "sub C1 din
cartea funciara";
-se intabuleaza dreptul de ipoteca legala in favoarea celuilalt creditor, "sub C2 din
cartea funciara";
-"Se transcrie somatia de plata inscrisa in Registrul electronic de inscriptiuni sub
nr. ... ", in favoarea mea a creditorului, "sub C3 din cartea funciara".
Intrebarea 1 - eu, creditorul care am deschis actiunea de executare silita si am fost intabulat la cererea mea si pe banii platiti de mine : "sub C1", in cartea funciara,
ce rang voi primi fata de celalalt creditor, intabulat cu dreptul de ipoteca legala :
"sub C2", in cartea funciara?
Rang egal provizoriu pentru ca a ridicat pretentii odata cu mine ( a subscris la ele)
in dosarele deschise de catre debitorul rau platnic impotriva mea, creditorul?
Mentionez ca, celalalt creditor nu a voit deloc sa-mi fie intabulat dreptul meu de ipoteca legala, necontribuind cu bani pentru efectuarea cadastrului si a intabularii!
Acest creditor, a tinut in loc actiunea de executare pe care am deschis-o eu, creditorul de buna-credinta!
Creditorul de rea-credinta, si-a investit hotararea cu formula executorie, platind pe un cadastrist sa-i execute cadastrul (teoretic) insa, nu i-a cerut acestui cadastrist sa-i si faca (practic), cadastrul si intabularea.
B.C.P.I., a scris in mod gresit / fals pe Incheierea pe care am primit-o (dupa ce eu, creditorul intabulat "sub C1", am depus la alt cadastrist actele si sumele cerute), ca : cererea a fost introdusa de catre debitorul rau platnic ( proprietarul garsonierei intabulate), iar chitantele primite odata cu Incheierea, au fost scrise gresit / in fals, pe numele, cu C.N.P.-ul si adresa din buletin a debitorului rau platnic.
Intrebarea 2 - Deoarece mie, creditorului de buna-credinta mi s-a transcris somatia de plata inscrisa in Registrul electronic de inscriptiuni, tocmai... "sub C3 din cartea funciara" adica, dupa creditoarea de rea-credinta intabulata "sub C2", ce rang voi
primi in acest caz ?
Intrebarea 3 - Voi primi intai eu, sulta sau creditorul de rea-credinta (ajutat de catre B.C.P.I si de toti ceilalti pe care i-a influientat prin mijloacele de care dispune)?
Va multumesc din suflet pentru bunavointa dumneavoastra!