Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →
.....Intrebarea mea este cui ma pot adresa pentru aceasta problema? Directorul institutiei si contabila sefa din perioada mentionata nu mai lucreaza la acea scoala. Decizie cu desfacerea contractului de munca nu am primit de la ei si-mi spun ca nu o gasesc in arhiva. Am fost inspirata ca am facut copii dupa cererea de incetare a activitatii si dupa cererea de concediu de odihna pe care exista aprobarea fostului director cu semnatura si stampila institutiei. Mi s-a mai spus ca nu aveam dreptul la concediu de odihna de 21 de zile, desi in contractul colectiv de munca este trecut 28 de zile la care am dreptul si ca pentru perioada 01.09.2011-31.12.2011 trebuia sa-mi iau concediu in decembrie, ca nu se raporteaza pentru anul urmator. Pentru personalul nedidactic concediul de odihna se calculeaza si se programeaza pe an calendaristic sau scolar? Dar si asa, asta nu justifica faptul ca mi s-a desfacut contractul de munca la data respectiva. Plus ca mereu mi se spunea ca acest concediu de odihna mi s-a platit. Dar este vorba de concediu de odihna care oricarui salariat i se plateste, nu e vorba de concediu fara plata! Va rog sa-mi dati un sfat, incotro sa-mi caut dreptatea? Multumesc.
~ final discuție ~