avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de comodat

o persoana cumpara un auto , il inscrie la administratia financiara , dar nu schimba si nu face modificari in talonul si cartea masini . in aceste conditii poate sa o imprumute prin contract de comodat altei persoane care intetioneaza sa circule cu aceasta masina pana in Norvegia?
Cel mai recent răspuns: Marian Bucur , Avocat 22:32, 19 Septembrie 2016
nu prea, De fapt, legal poate, dar dacă va vedea polițistul străin că pe talon/ carte scrie ceva, dar în contractul de comodat altceva?
citește și aici -
www.avocatnet.ro/content/art...
Ultima modificare: Luni, 19 Septembrie 2016
Marian Bucur, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte auto Phantom79 Phantom79 salutare, am vandut un auto am facut un contract de vanzare cumparare tip, am mers cu cumparatorul a scos masina de la administratia financiara si cumparatorul ... (vezi toată discuția)
Radieri auto Remus47 Remus47 O problema mai veche; mai jos redau intrebarea , raspunsul si urmarile de luna decembrie: Am facut plangere contraventionala, s-a judecat si s-a amanat cu ... (vezi toată discuția)
Circulatie cu auto cu alt proprietar costel781 costel781 buna seara, am cumparat o masina de la o persoana fizica care la randul sau a cumparato de la o firma, firma respectiva a dat faliment, eu am toate actele ... (vezi toată discuția)