avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Declaratie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Declaratie

Cum ar trebui formulata o declaratie adresa unei institutii publice prin care sa declari ca esti de acord ca o anumita suma de bani sa fie transferata in contul unei persoane autorizate de tine?
Este vorba de o declaratie simpla sau una autentificata (data in fata notarului, caz in care va va ajuta sa o intocmiti - aveti nevoie de datele de indentificare ale persoanei care apare in acea declaratie).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notarul ca agent escrow enverhoxha enverhoxha Am citit ca in noul Regulament de aplicare a legii notarilor publici e prevazut ca notarul public poate actiona in calitate de agent escrow. Ce inseamna asta ... (vezi toată discuția)
Formalitati legale de scoatere copii minori din tara eu1001 eu1001 buna ziua, vreau sa stiu si eu cum as putea proceda legal in urmatoarea situatie: sotul meu lucreaza in italia si a venit in tara in CO. avem doi copii minori ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ma intereseaza daca in momentul cand doresc sa cumpar ... milena2020 milena2020 Buna ziua Ma intereseaza daca in momentul cand doresc sa cumpar un apartament sunt restrictionata la a i da doar 10000 euro vanzatorului in mana si restul prin ... (vezi toată discuția)