avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme partaj casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme partaj casa

Buna dimineata . Eu am avut de facut un partaj la o casa cu fosta sotie . Intre timp eu m-am recasatorit cu actuala sotie ( avand acte) si in acest proces de partaj a intrat ca intervenienta si actuala sotie , fiindca dupa ce ne-am casatorit ea a contribuit cu bani la amenajarea si imbunatatirea locuintei in care locuim , iar instanta ia acceptat cererea ca intervenienta si a acceptat in totalitate toate imbunatatirile pe care ea le-a facut comform actelor pe care le detinem .
Intrebarile mele sunt
1. Daca instanta a acceptat cererea de intervenienta in proces , dupa ce sa stabilit valoarea pe care a investit-o actuala sotie cum este posibil ca eu care sunt sotul actualei sotii ,iar imbunatatirile s-au acut la casa unde locuim sa ma puna instanta de fond sa-i achit actualei sotii valoarea investita ? Nu cumva trebuia sa o puna pe fosta sotie sa -i achite intervenientei suma pe care a investit-o?
2. Cum este posibil ca o hotarare judecatoreasca sa fie semnata doar de grefiera , iar presedinta completului sa refuze sa semneze aceasta hotarare ,iar hotararea sa fie expediata prin posta cu mandat de expediere?
3. Aceste probleme nu cumva sunt vicii de procedura si atunci aceasta cauza se poate ataca pe cale extraordinara ca si contestatie in anulare?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 12:10, 20 Septembrie 2016
Interventie moderator
Va rog sa aveti amabilitatea de a nu deschide mai multe topicuri cu acelasi subiect. Acest topic va fi inchis. Va multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj casa dodorel62 dodorel62 Buna seara. Am am un partaj cu fosta sotie pentru o casa . Desi completul de judecata de la judecatorie a dispus cum sa se faca expertiza (comform legilor in ... (vezi toată discuția)
Partaj de bunuri comune- intervenienta actuala sotie dodorel62 dodorel62 Eu am partaj cu fosta sotie , iar actuala sotie este intervenienta in acest proces de partaj , iar la termenul care a fost lu fosta sotie judecatoarea ia ... (vezi toată discuția)
Impozit locuinta dodorel62 dodorel62 Am o casa , unde trebuie sa fac partajul cu fosta sotie . Impozitul pentru pamant , cat si pentru casa mi-a fost calculat de finantele publice la valoarea de ... (vezi toată discuția)