avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare persoana tolerata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare persoana tolerata

Locuiesc cu chirie intr-un apartament, cu contract inregistrat la finante si am acceptat o persoana care sa stea la mine pana isi gaseste propria locuinta/chirie. desi a fost un acord verbal cu persoana tolerata si a fost de acord ca pana la sfarsitul lunii august sa se mute, acum nu mai vrea sa plece. am instiintat proprietarul si stie despre aceste aspecte. as dori sa stiu cum o pot evacua si prin ce metode, pentru ca nu mai pot convietui, nu ma pot odihni, etc.trebuie sa plece. Multumesc foarte mult
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:50, 20 Septembrie 2016
Puteti utiliza procedura prevazuta de art.1034-1049 NCPC,desi in principal acaesta procedura o poate utiliza proprietarul(locatorul)
Nefiind dv proprietarul de drept al spatiului cu destinatia de locuinta,eventualele demersuri pentru evacuare pot fi exercitate numai de catre acesta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare chirias rau platnic eliza100 eliza100 Evacuare chirias rau platnic : Ma confrunt cu urmatoarea problema. Am o garsoniera si stau 2 persoane care nu mai vor sa plece. Nu au nicio forma legală. Am ... (vezi toată discuția)
Termen introducere ordonanta presedintiala 28lacra 28lacra Buna ziua, Daca s-a introdus o actiune de evacuare, in baza art. 1.034 alin. 2 si art. 1040, se mai poate introduce si o ordonanta presedintiala in interval ... (vezi toată discuția)
Nou proprietar, cum scap de fosti chiriasi? Anonimmm2017 Anonimmm2017 Buna ziua tuturor. Am reusit sa imi cumpar o casa. Am semnat contractul de vanzare cumparare in data de 5 noiembrie 2017. La notar inainte de semnarea ... (vezi toată discuția)