avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare sediu social + CAEN
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare sediu social + CAEN

Buna ziua,

Imi puteti spune va rog care sunt pasii de urmat pentru schimbarea sediului social si a codului CAEN avand in vedere urmatoarele detalii:
1. noul sediul social este locuinta si firma NU isi va desfasura activitatea in ea (ce documente si declaratii trebuie completate si unde trebuie mers?)
2. Codul CAEN deja exista in actul de constituire al firmei. Se poate emite factura fara schimbarea codului principal. Daca trebuie schimbat, ce declaratii trebuiesc intocmite?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 16:35, 20 Septembrie 2016
Veti avea nevoie de un contract de comodat pentru noul sediu. Se inregistreaza la Registrul Comertului. Declaratiile si documentele ce trebuie completate le gasiti la biroul de informatii sau pe siteul ONRC.
Domeniul principal de activitate este una si domeniile secundare sunt altceva. Daca aveti autorizat codul caen privitor la serviciul prestat, totul este in regula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sprijin intocmire acte inregistrare societate la onrc bogdamen bogdamen Buna ziua, In momentul de fata sunt pe punctul de a infiinta o societate comerciala. Ca obiect de activitate, voi avea comercializarea si instalarea ... (vezi toată discuția)
Doresc sa infiintez o firma de paza StanA27 StanA27 Buna ziua! Doresc sa infiintez o firma de paza cu sediu social fara activitate pe cod CAEN 8010, iar inainte de depunerea documentelor pentru licentiere sa ... (vezi toată discuția)
Cod principal srl Bra15 Bra15 Buna ziua! Am infiintat recent SRL si in constatator imi apar cateva coduri secundare autorizate, dar cel principal nu. Codul Caen principal este autorizat ... (vezi toată discuția)