avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avem solutie irevocabila. Ce facem mai departe?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avem solutie irevocabila. Ce facem mai departe?

Buna ziua!

In 16 iubie 2016, s-a dat, de catre Curtea de Apel, solutie irevocabila intr-un dosar de partaj succesoral in care eram implicat.
Solutia nu s-a comunicat prin posta nici uneia dintre parti (suntem 6). La registratura mi-au spus ca s-au trimis prin posta dar ca s-au intors toate scrisorile si s-au trimis la arhiva. Am cerut intre timp eliberarea si legalizarea solutiei, astept sa o preiau de la tribunal. Mi-au spus ca dureaza pana le cauta in arhiva si le pregatesc.
Intrebarea mea este, acum ca avem decizia irevocabila ce trebuie sa facem in continuare? La cine apelam, care e procedura de punere a ei in aplicare?

Multumesc! O zi frumoasa!
Ultima modificare: Miercuri, 21 Septembrie 2016
todoran_flo, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 10:26, 21 Septembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,
De principiu ar trebui sa o aplicati prin buna intelegere.
Daca acest lucru nu se poate va trebui sa apelati la executor judecatoresc care, daca este cazul, la randul sau, va apela la fortele de ordine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am castigat recursul! cum obtin copia dupa hotarare? chitzul chitzul Am castigat recursul pentru amenda de la politia rutiera. De la Informatii Sectia ix am fost plimbat la registratura, de acolo la arhiva, la arhiva m-au trimis ... (vezi toată discuția)
Comunicarea incheirerii nu s-a realizat, termen apel marius.m marius.m Buna ziua, Am un proces cu Raiffeissen Bank. Solutia pe scurt a fost afisata pe portal in luna octombrie 2017. Am inteles ca dureaza luni bune pana imi este ... (vezi toată discuția)
Executare silita horenciuc valentina horenciuc valentina Sunt administrator la o asociatie de proprietari.Am dat in judecata un rau platnic si am obtinut sentinta civila unde acesta este obligat la plata datoriei. In ... (vezi toată discuția)