avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... clauze abuzive - stie cineva?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

clauze abuzive - stie cineva?

buna ziua , ma poate ajuta cineva cu un raspuns? cat inseamna clauze abuzive la un credit de 10000 de euro?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 09:12, 22 Septembrie 2016
Clauzele abuzive nu au legătură cu suma creditului ci cu textul contractului de credit.
Numai Mama Omida, vă poate răspunde la întrebarea dumneavoastră, așa cum ați formulat-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am primit un antecontract de vanzare cumparare unde ... mihaisuciu1990 mihaisuciu1990 Buna ziua, Am primit un antecontract de vanzare cumparare unde ar trebui sa achit suma de aproximativ 15.000 de euro pentru cumpararea unui apartament de la ... (vezi toată discuția)
Executare silita estbia estbia Buna ziua, V-as fi recunoscatoare daca mi-ati raspunde la o intrebare: Din motive uzuale in zilele noastre, privind clauzele abuzive ale contractelor de ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar in euro cardase cardase Buna ziua! In anul 2005 am solicitat de la banca un credit in euro pentru a-mi cumpara un apartament. Am primit creditul, cu ipoteca pe apartament. De atunci ... (vezi toată discuția)