avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Lipsire de libertate si loviri sau alte violente - ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Lipsire de libertate si loviri sau alte violente - pedeapsa

Prietenul meu este judecat pentru lipsire de libertate in mod ilegal si loviri sau alte violente.Nu este recidivist,care este pedeapsa?
Ultima modificare: Miercuri, 21 Septembrie 2016
Mary_yna, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:03, 25 Septembrie 2016
Fapta exista doar ca el nu vrea sa recunoasca.Daca recunoste fapta,cu cat scade pedeapsa?
Limitele de pedeapsă prevăzute de lege în cazul pedepsei închisorii se reduc cu o treime.
Dacă exista probe și nu recunoaște e fără sens.

Probabil ca exista probe și pentru condamnare.

A recunoaște sau nu fapta în general trebuie lămurit cu avocatul angajat dacă are...

Daca nu are avocat ales o sa primească avocat din oficiu dar în mod sigur ii va spune sa recunoască.

În România și persoanele nevinovate pot fi condamnate destul de ușor.
Cele vinovate scăpa și mai greu decât cele nevinovate...

În ce context s-au comis faptele?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsirea de libertate - pedeapsa prevãzutã de noul cod penal andreielena12 andreielena12 care este condamnarea pentru lipsire de libertate art 189 in noul cod penal? multumesc. (vezi toată discuția)
Noul cod penal alexia28 alexia28 in ce articol se incadreaza lipsa la libertate dupa noul cod penal? (vezi toată discuția)
Amenintare si rapire ajutorr ajutorr buna seara acuma o luna am fost amenintat de catre o persoana cu cutitul sa merg cu el acasa , neavand ce face si fiind depasit numeric nu am putut rezista si ... (vezi toată discuția)