avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cum obtin un document de la un notariat desfiintat?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cum obtin un document de la un notariat desfiintat?

”Notarul a omis in contractul de vanzare-cumparare o casa si descrierea integrala a constructiilor, cu nr cadastrale aferente. Rugati vanzatorii sa contacteze pe dl notar si sa solicite intocmirea unei incheieri de rectificare cu privire la descrierea imobilului”. Cum procedez daca notariatul respectiv nu mai exista? Cine îmi face rectificarea?
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 20:51, 21 Septembrie 2016
Buna seara!

Cred ca trebuie sa apelati la Camera notarilor publici din localitate.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indreptare eroare materiala florance01 florance01 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Indreptarea de eroare materiala la un contract de vanzare cumparare se poate face de catre cumparator? La ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament ONU EMIL ONU EMIL Am avut un apartament cu 3 cam. situat la parter pentru care am solicitat autorizatie de constr. balcon care a fost emisa si am exec. constructia,numai ca ... (vezi toată discuția)
Taxa de intabulare pentru o casa la tara AdrianBH AdrianBH Salutare la toata lumea as avea si eu nevoie de ceva informatii daca se poate,sunt la un pas sa mi cumpar o casa la tara,casa are 3 camere este facuta din ... (vezi toată discuția)