buna ziua as vrea sa stiu daca in cazul apelului la o actiune de reducere pensie de intretinere se plateste taxa de timbru si timbru judiciar si as mai avea o problema: -am deschis actiune stabilire leg. personale cu minorii prin ordonanta presedintiala prin care am solicitat un program de vizita la domiciliul meu. instanta mi-a admis cererea dar la domiciliul fostei sotii, mentionez ca in probatoriu am adus martor care a relatat faptul ca eu nu am fost primit au fost anchetati penal pt diferite ilegalitati indreptate asupra mea fapte ce constau in diverse amenintari au fost avertizati (ea si parintii cu care locuieste) sa-si revizuiasca atitudinea in sensul bunei conduite fata de mine deci rezulta faptul ca la domociliul ei nu se poate avea legaturi personale cu minorii. instanta spune citez:"admite actiunea" ..... dar actiunea nu e admisa in parte din moment ce nu este admisa solicitarea mea adica la domiciliul meu? as dori sa stiu daca am sanse la recurs pt a se indrepta cererea in favoare mea printr-un mai bunm si mai amanuntit studiu a instantei de recurs asupra fondului dosarului
Pentru actiunile avind ca obiect obligatia de intretinere nu se datoreaza taxa de timbru si timbru judiciar. Puteti sa incercati la recurs atacind hotarirea pentru netemeinicie avind ca suport motivele aratate
Recuzare
br_nicku
Judecatorul X s-a pronuntat intr-un dosar civil privind anularea act cu semnatura legalizata privind pensia de intretinere minori (plata in avans,renuntare). ... (vezi toată discuția)