avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie concediere

Buna ziua,


Acum ceva timp am primit preavizul de concediere prin posta . Preavizul a inceput sa curga din momentul receptiei plicului.
Ulterior dupa perioada de preaviz am primit prin posta decizia de concediere (- plic recomandat cu confirmare primire) in 2 exemplare si fara nr de inregistrare, ,fara semnaturi , era in alb . Mi-a spus sa semenez si sa trimit inapoi pt a inregistra la ITM si apoi voi primi 1 exemplar.
De atunci nu am mai primit nimic.chiar daca am sunat la firma . Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Doina Elena , Consultant resurse umane 22:08, 25 August 2009
clio, in mare ai dreptate, doar in ce priveste actele aditionale am o remarca, aceste fiin dacte in care semnatura inseamna acordul partilor, cred ca ele se pot semna intai de catre angata , binenteles daca contine toate mentiunile necesare, ca sa stie ce anume semneaza.
draga grace, da-mi voie sa-ti spun din experienta ca este muuult mai bine ca salariatul sa semneze ultimul.

ptr ca el trebuie sa stie ce semneaza.

daca este vorba de o marire de salariu :ban: cum sa semneze inainte salariatul cand el nu stie cam care ar fi suma propusa? ptr ca, zau, poate sa si-o fureeeeeeee..... :hammer: rau de tot

:offtopic:

pai nu ma gfandesc ca actul aditional are spatii necompletate :D
este clar ca asa nu semnezi :stunned: :)
dar daca s-a completat tot ce rtebuie in acela act, atunci nu vad problema semnarii intai de catre angajat.
dar de inlocuire de suma de salarii ai auzit.

adica: suma pusa frumos, de PC-u, listat, ajunge la angajator care avea alte ganduri si care, cu o manevra subtila taie suma, pune alta si semneaza linga. pe toate cele 3 minunate exemplare

si a fost doar un exemplu scurt
ups, se poate dar orice modificare rebuie semnata de ambele parti, nu? Macar ITM ar trebui sa sesizeze aceasta inadvertenta ;)

Alte discuții în legătură

Cand se semneaza decizia de concediere? Filimon Aurel Filimon Aurel Buna,vreau sa ma ajutati si pe mine intr-o problema,de fapt mai mult o nelamurire. Cand sa semnez decizia de concediere emisa de angajator,inainte sa le ... (vezi toată discuția)
Act aditional contractului de munca alonso_first_one alonso_first_one Actul aditional se semneaza in 2 exemplare pentru ambele parti.Care sunt aceste parti?ITM si angajator sau angajator si angajat,angajatului i se doar o copie ... (vezi toată discuția)
Contract de confidentialitate nul? claudiaapo claudiaapo Buna ziua, Daca ma puteti ajuta cu o parere pentru urmatoarea speta: Un Contract de Confidentialitate(nu clauza sau act aditional) datat cu o zi ... (vezi toată discuția)