avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... calomnie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

calomnie

Locuiesc la etajul 10, iar presedintele blocului m-a informat ca o persoana care locuieste la etajul 8 ma acuza ca "scutur mizerii de la pisica" pe fereastra de la bucatarie si are si martori in privinta asta. Mentionez ca mai bine de 10 ani nu a fost nici o problema, avand doua pisici, ci a inceput anul acesta cand, dupa ce a decedat una dintre ele, am luat alta de pe strada si am devenit "vedete". Ce ma deranjeaza e ca sunt acuzata pe nedrept, pentru ca nu scutur niciodata nimic pe ferestre! Ce pot face? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alina Butuc , Consilier juridic 14:29, 22 Septembrie 2016
Daca nu este adevarat, ignorati.
Nici măcar nu prea pare sa fie calomnie asa ceva.

Expuneți la avizier ca nu aruncați mizerii de la pisica pe fereastra și ați lămurit amiabil problema.
Incercati sa aveti o discutie cu persoana care v-a acuzat, sa clarificati problema si sa incheiati acest conflict amiabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violarea intimitatii curtii!bună ziua! cum pot rezolva o problema care o am cu vecinii care ... Farcas Venczel Nicolae Farcas Venczel Nicolae Bună ziua! Cum pot rezolva o problema care o am cu vecinii care au o casă pe 2 nivele și au balcoanele înspre mine la o distantă cred eu un pic mai mare ... (vezi toată discuția)
Fereastra scara blocului adnppvc adnppvc Scara blocului in care locuiesc este dotata cu geamuri care nu se deschid, din sticla groasa, opaca, intrucat aceste geamuri sunt situate catre ferestrele ... (vezi toată discuția)
Cum mă pot proteja împotriva hărțuielilor vecinilor? mă deranjează constant cu zgomote, periodic mă inundă și mai nou fac mizerie scuturând preșuri pe geam Elissee Elissee Din păcate nu reusesc sa gasesc înțelegerea vecinilor de bloc de deasupra care mă deranjează constant prin zgomote (obiecte trântite prin casă, muzică ... (vezi toată discuția)