avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate inregistrarea consumului de apa la proprietarii
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

inregistrarea consumului de apa la proprietarii

Buna ziua,

va rog sa-mi spuneti cat se trece consumul de apa (pausal) pentru proprietarii care nu declara consumul de apa sau declara o la consum (in conditiile in care locuiesc in apartament). de asemenea, rog si baza legala.

multumesc frumos,

Marius
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:09, 22 Septembrie 2016

Asociatia de proprietari prin regulamentul de ordine interioara poate dispune modalitatea de impunere consum utilitati in cazul in care locatarii nu comunica indexul lunar consum utilitati
Se poate calcula consumul fie in sistem pausal fie,media consumului pe ultimile 6 luni
Asociatia de proprietar in calitate de persoana juridica parte in contractul de furnizare utilitati in sistem centralizat,pentru corectitudinea consumului individual,are dreptul sa dispuna periodic verificarea consumatorilor-la interval de 6 luni ca si furnizorii de energie electrica ,
sau la 3 luni ca furnizorii de la gaze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cet - furnizare energie termica macrita macrita Buna ziua, Este permisa deconectarea de la termoficare in caz de neplata ? Am niste vecini cu 3 copii, au ramas restanti cu 18oo ron, au fost dati in ... (vezi toată discuția)
Repartizare cheltuieli incalzire CristiACB CristiACB Sunt un presedinte de Asociatie de Proprietari dintr-un bloc cu 10 etaje. S-a dorit debransarea totala a Asociatiei de la furnizarea centralizata de energie ... (vezi toată discuția)
Refuz asociatie regularizare consum apa a89 a89 Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca este legala instituirea prin hotararea asociatiei de proprietari a imposibilitatii de a realiza regularizarea ... (vezi toată discuția)