avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... terenul din jurul blocului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

terenul din jurul blocului

Locuiesc la et.1 .Dedesubtul balconul meu se afla geamul "uscatorului".Este corect ca un vecin ce locuieste pe celalalt tronson sa-si amenajeze masuta cu scaune,sa sudeze tevi pentru a-si face umbrar cu iedera sub balconul meu?
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 10:37, 22 Septembrie 2016
La o primă vedere, nu pare porect. Acum, depinde cine este proprietarul terenului cu pricina? Este terenul cotă parte a tuturor proprietarilor sau al său personal? (foloseşte doar el, sau l-a făcut pentru toată lumea?)

(la blocurile noi, unii constructori dezmembrează o parte de teren, pe motiv să vândă odată cu parterul şi o grădinuţă, altfel n-ar putea încasa preţ mare pe parter...este un bloc nou? că dacă e vechi, cel mai probabil terenul e cotă parte a tuturor)
Ultima modificare: Joi, 22 Septembrie 2016
Nicoleta Silvia Hulpus, Consilier juridic
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilizarea spatiului de sub balconul de la etajul 1 manu_0721 manu_0721 Buna ziua! Am apartament intr-un bloc particular, la parter si baia nu este cu geam, iar uscator de rufe blocul nu are in schimb geamul de la living este inalt ... (vezi toată discuția)
Scurgere apa aer conditionat... Mira68 Mira68 Buna ziua M-am mutat de aproape 3 ani si pana acum nu am avut probleme din cauza scurgerii apei din aerul conditionat. Incerc sa sintetizez problema mea. La ... (vezi toată discuția)
Buna ziua de curand am cumparat un apartament la parterul unui ... Crina P Crina P Buna ziua De curand am cumparat un apartament la parterul unui bloc din 76, iar zilele trecute am fost la administrator sa l intreb unde as putea sa-mi tin si ... (vezi toată discuția)