avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua De curand am cumparat un apartament la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua De curand am cumparat un apartament la parterul unui ...

Buna ziua
De curand am cumparat un apartament la parterul unui bloc din 76, iar zilele trecute am fost la administrator sa l intreb unde as putea sa-mi tin si eu o bicicleta si a spus ca nu am unde ca apartamentul meu nu are boxa la subsol, cu toate ca acele boxe nu cred ca sunt trecute la vreun apartament, cred ca e spatiu comun si nici macar nu am acces acolo ca e pusa usa cu lacat, acolo exista vreo 8 boxe din care sunt ocupate 4, iar la parter lipit de apartamentul meu exista un uscator unde a zis de asemenea ca nu am acces ca isi tine femeia de serviciu matura si tine el saci cu peturi, l am intrebat si daca pot sa ma ocup de gradina din fata geamului meu unde sunt niste balarii si iarba mare si a zis ca nu am voie sa fac nimic. La celelalte scari caci sunt 3, oamenii isi tin tot felul de lucruri, au flori, au chiar si o masuta cu scaune, dar mie nu mi da voie sa fac nimic Oare cui sa ma adresez? sau ce as putea sa fac in acest caz?
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 26 Mai 2023
Crina P, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:51, 26 Mai 2023
Conform dispozitii speciale ISU nu permite depozitarea de bunuri persoanle in partea comuna de condominiu
Terenul din jurul imobilelor de locuit in comun de regula reprezinta domeniul public
Pentru a indeparta situatiile des intalnite cand locatarii inteleg sa utilizeze fara forme legale spatiul din jurul blocului de locuit in comun,,infiintand gradini personale,ingradiri si /sau suporturi de rufe sau gratare s-a dispus prin HCLM ca terenul din jurul condominiilor nu poate fi utilizat de catre locatari,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o problema cu vecinii de bloc! am achizitionat ... ComN ComN Buna ziua, Am o problema cu vecinii de bloc! Am achizitionat in 2020 o garsoniera la parterul unui bloc din Constanta, locuinta inchiriata cu contract anaf. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc la partierul unui bloc din iasi, am in fata ... Theia1212 Theia1212 Buna ziua, locuiesc la partierul unui bloc din Iasi, am in fata o gradina care a fost mereu inchisa dar foarte degradata ma refer ca era plina de melci, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. locuiesc in timisoara, intr-un bloc cu patru etaje, ... RobertMihoc RobertMihoc Buna ziua. Locuiesc in Timisoara, intr-un bloc cu patru etaje, la parter. Am geam atat la strada, cat si la gradina din spatele blocului, care are accesul ... (vezi toată discuția)