avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Membrii asociati IF
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Membrii asociati IF

Daca sunt asociata intr-un I F cu socrul meu si divortez de fiul lui automat se dizolva si firma?Este suficient sa merg la Registrul Comettului cu actul de divort?
Cel mai recent răspuns: Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat 11:56, 22 Septembrie 2016
Nu este suficient, trebuie sa va faceti retragerea din IF prin registru comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare fara transmiterea partilor sociale la un srl TheoD TheoD Eu si cu sora mea am mostenit o firma de la tatal nostru (era asociat unic si administrator al firmei). Avem certificatul de mostenitor in care se precizeaza ... (vezi toată discuția)
Asociat la srl si vreau sa ma retrag si nu pot???? UnInger UnInger Sunt asociat la un SRL din 2006 si din 2008 am tot zis ca vreau sa ma retrag, recunosc ca nu am insistat pe partea asta. Mai sunt 2 asociati, fosta mea sefa si ... (vezi toată discuția)
Prelungire valabilitate sediu social si punct de lucru bvr bvr Buna ziua! Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Doresc sa suspend activitatea unei firme. Am cerut un certificat constatator din care reiese ca are sediul ... (vezi toată discuția)