avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie gard vecin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie gard vecin

Buna ziua, construiesc un garaj pe un teren cu deschidere de 13m, acesta nu este prevazut cu geamuri, intrebarea mea este: care este distanta legala fata de gardul vecinului?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:34, 26 August 2009
Legal 1,5 m distanta .
Te rog poti sa-mi spui legea sa o citesc si eu?
codul civil : 0.9m constructii fara ferestre si 1,9m constr.cu ferestre.Acum fiind vorba de o constructie (si nu de amplasarea unui garaj prefabricat) lucrurile trebuiesc clarificate : cu fundatie sau fara fundatie , este vorba de anexa gospodareasca sau altceva.Toate raspunsurile si indicatiile corecte le puteti afla intreband la primaria de care apartineti cerintele fiind diferite de la o primarie la alta.
Garajul nu este cu fundatie ci cu o placa turnata de beton cam de 30 cm
Nastase Aure ,indfiferent de constructie trebuie sa obtineti documentele legale de la primarie care va stabili inclusiv distanta de celelalte vecinatati.Apelati cu incredere la primarie ,pentru a evita ulterior alte posibile neplaceri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie garaj zambet zambet Buna ziua, Vreau sa-mi construiesc un garaj in curte. As dori sa stiu la ce distanta fata de gardul ce ma desparte de vecin am voie sa amplasez aceasta ... (vezi toată discuția)
Distanta minima intre garaje ContSters141667 ContSters141667 Buna ziua, Ma numesc Bardosi Janos, a-si dorisa va adresez o intrebare: - Am un garaj care face parte dintr-un grup de 7 garaje pe ... (vezi toată discuția)
Somație pt demolarea garajului Sorin N Sorin N Bună ziua, am primit recent o somație pt demolarea garajului. Este vorba de o construcție din beton prefabricat cu fundație, făcută în anii 90. Nu are ... (vezi toată discuția)