avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Adoptie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Adoptie

Buna ziua. Eu am 21 de ani. Am un băiețel de 3 ani si o luna. Cu tatăl lui nu mai am nici o treaba,nu l a recunoscut nu este trecut ca tata in certificatul lui. Eu acum sunt intr o relație,m am si cununat civil iar acum am veea sa trecem baiatul pe numele nostru el rămânând pe numele meu de fata. Adik am vrea ca sotul meu sa apara in certificat ca tatăl lui. Ce trebuie sa facem???
Cel mai recent răspuns: Irinaele , utilizator 08:04, 23 Septembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adoptie minor Camelia Gavrilescu Camelia Gavrilescu Buna ziua! Am un baiat in varsta de 7 ani dintr-o relatie precedentă, specific ca nu am fost căsătoriți dar a recunoscut baiatul si este trecut ca tata pe ... (vezi toată discuția)
Adoptie minor iulia_trad_04 iulia_trad_04 Buna ziua, Acum doi ani am divortat, iar baietelul mi-a fost incredintat mie. Tatal biologic nu isi viziteaza fiul si nici nu ii plateste pensia ... (vezi toată discuția)
Cum putem proceda ca sotul meu sa figureze ca tata in certificatul de nastere al minorului GabrielaStr GabrielaStr Buna, am un baietel trecut pe numele meu, deoarece tatal lui biologic nu a vrut sa-l recunoasca. Eu m-am casatorit cu altcineva, port numele sotului si acum ... (vezi toată discuția)