avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Sanctiune legea 61/1991. Necomunicarea de catre ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Sanctiune legea 61/1991. Necomunicarea de catre politie a datelor de identificare a persoanei sanctionate.

Buna ziua,
Ca urmare a adresarii unor cuvinte jignitoare si injurii din partea unui conducator auto de transport persoane, am facut o sesizare in baza Art. 2 din legea 61/2001. In sesizare am solicitat si numele si adresa persoanei sanctionate pe motiv ca doresc sa formulez si o actiune in instanta impotriva acestuia pentru prejudiciul de imagine cauzat. Cu toate acestea Politia a comunicat doar faptul ca respectiva persoana a fost sanctionata contraventional si numarul procesului verbal de contraventie, fara a da relatii cu privire la cele solicitate, respectiv numele, prenumele si adresa de domiciliu a acestuia. Neavand aceste informatii nu pot promova actiunea in instanta.
Care ar fi modul si reglementarea legala prin care Politia sa comunice aceste informatii.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:25, 23 Septembrie 2016
Avand in vedere caracterul informatiilor solicitate care intra sun incidenta legilor speciale,politia nu are obligatia sa va comunice relatii/informatii despre date cu caracter personal
Dv puteti solicita relatii la conducerea operatorului care are in subordine respectivul conducator auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Injurii mihabingolina mihabingolina Buna ziua! As dori sa aflu ce ar trebui sa fac in urmatoarea situatie: o colega de facultate ne-a adresat, mie si unei alte colege, injurii, la modul cel ... (vezi toată discuția)
Jigniri si injurii onestitatea onestitatea am fost jignita si injurii in plublic am fost la politie si am facut plangere cum va actiona politia si in cat timp? (vezi toată discuția)
Discutie privind accesul la anpc Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Va salut, Acest topic nu constituie o intrebare per se, ci reprezinta mai mult o situatie cu care m-am intalnit recent in legatura cu modul in care sunt ... (vezi toată discuția)