avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Foaie de varsamant
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Foaie de varsamant

Buna, as avea o intrebare: Am fost sa platesc astazi (vineri) impozitul pe I.I. si mi-au dat foile de varsamant, dar cand am vazut mi-am dat seama ca nu am destui bani la mine. E vreo problema daca merg luni si platesc suma?
Cel mai recent răspuns: Ioan Blaga , Contabil 19:15, 23 Septembrie 2016
Daca aveti restante la plata, va fi nevoie sa va intocmeasca alte foi de varsamant. De azi si pana luni, vor mai fi generate dobanzi si penalitati de intarziere.
Daca sunteti la zi cu platile, atunci nu mai e nevoie de alte documente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate VILLANDENIKOMARIA VILLANDENIKOMARIA VREAU SA PLATESC LA FINANTE CAS SI CASS,FIRMA MEA NEAVIND ACTIVITATE NU AM CONTABIL CA SA-MI EMITA VRE-UN INSTRUMENT DE PLATA,STIE CINEVA CUM AS PUTEA ... (vezi toată discuția)
Contabilitate paypoint printzesa18 printzesa18 Am o firma cu contract cu Pay store. Cum se evidentiaza in contabilitate. Am urmatoare documente. Facturi de aprovizionare cu cartelele de reincarcare, foi de ... (vezi toată discuția)
Unde platesc contributiile salariale Myahella Myahella Buna ziua. Va adresez aceasta intrebare avand in vedere ca e prima data cand platesc datoriile salariale. Intrebarea mea este daca depun foile de varsamant tot ... (vezi toată discuția)