avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate Paypoint
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate Paypoint

Am o firma cu contract cu Pay store. Cum se evidentiaza in contabilitate. Am urmatoare documente. Facturi de aprovizionare cu cartelele de reincarcare, foi de varsamant cu platile populatiei. Din cate am inteles eu se face
5311=461
462=5311
461=462 cu sumele de pe foile de varsamant.
Problema e cu facturile de aprovizionare care sunt platite pe foile de varsamant. Aici nu stiu sa fac inregistrarea. Ma gandesc sa inchid 401 cu 5311, dar raman cu 5311 neinchis si nu stiu sigur daca e corect sau nu sa ramana neinchis,( adica sa se plateasca din casa).
Cel mai recent răspuns: Florin Marius Savu , Consultant fiscal 20:41, 18 Februarie 2010
Printesa - puteti fi un pic mai explicita. De Paypoint am auzit , dar nu stiu ce inseamna, iar de Pay Store nici nu am auzit. Contabilitatea o tineti totusi in romana, iar denumirile de mai sus au si ele o substanta in spate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate reincarcare electronica DOAR_NOI DOAR_NOI As dori pareri referitoare la inregistrarea in contabilitate a sumelor incasate de la clienti pentru reincarcarea electronica a cartelelor de telefonie mobila ... (vezi toată discuția)
Decont cheltuieli thesimonelu thesimonelu revin la vechea nelamurire cu stampila asociatiei, asociatie a parintilor unei gradinite de stat, nonprofit, neplatitoare de tva...poate reusesc si termin si ... (vezi toată discuția)
Planul de conturi CRINA1 CRINA1 Buna ziua, doresc o indrumare daca se poate, incerc sa descifrez singura planul de conturi prin a face teurile conturilor si corespondenta acestora prin ... (vezi toată discuția)