avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Secretariat
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Secretariat

Am si eu o nelamurire.....daca o persoana fizica vine la secretarul unei comune sa i inregistreze un contract de arenda,sau orice act....acesta este obligat sa verifice legalitatea acestora sau pur si simplu sa le inregistreze?
In conditiile in care intre doua persoane se incheie un contract de arenda,exemplul de mai sus,ulterior arendasul merge si l inregistreaza la secretariat...normal secretarul i l inregistreaza......dupa doua zile arendatorul din primul exemplu incheie un alt contract cu alt arendas...si merge la secretariat sa l inregistreze....secretarul ce face....i l inregistreaza asa ,el stiind ca exista doua contracte de arenda diferite cu acelasi arendator sau nu...sper sa fi fost clar in exprimare!
Cel mai recent răspuns: Bogdanoffice , utilizator 21:22, 24 Septembrie 2016
Buna ziua!

Secretariatul oricarei institutii doar inregistreaza documentele care intra spre rezolvare. Verificarea legalitatii o face departamentul juridic.

O zi buna!
Sunt de acord cu dumneavoastra .... secretarul este si juristul unei primarii,aceasta neavand departament juridic....in acest caz nu are si aceasta obligatie!?...parerea mea este ca da...insa am nevoie de un articol din lege sau legea in care se face referire la acest aspect.oricum va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de arenda... cri_secret_ina cri_secret_ina Am o mare nelamurire! Un proprietar de teren(A) a incheiat o procura la notar(in anul 2006) prin care imputernicea o persoana(B) sa-l reprezinte in vederea ... (vezi toată discuția)
Contract nelegal?? andreiandrei andreiandrei Buna ziua. Am vazut un subiect asemanator, in legatura cu un contract de arendare care m-a pus pe ganduri. In 2005 am incheiat un contract de arendare pentru ... (vezi toată discuția)
Contract de arendare Vlad2013 Vlad2013 Buna ziua , As dori sa va intreb unde trebuie sa mergem,pentru a incheia un contract de arendare si ce acte ne trebuie ? Calde multumiri ! (vezi toată discuția)