avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie

Buna ziua!

Am facut contestatie la o executare au trecut 11 zile dar nu a aparut inca pe site portal aveti idee in cat timp se actualizeaza ? pentru ca nu vreau sa pierd dreptul celor 15 zile!

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mihai888 , utilizator 13:46, 24 Septembrie 2016
Ați depus contestația direct la instanță sau ați trimis-o prin poștă? În mod normal ar fi trebuit să apară nr dosarului pe portalul instanțelor de judecată.
Daca aveti dovada de expediere a contestatiei sau nr. de inregistrare nu trebuie sa va faceti griji. Nu se ia in calcul data la care se inregistreaza dosarul pe portal. Se ia in calcul data la care ati depus contestatia.
Buna ziua! Va multumesc mult de raspuns si promptitudine! am vorbit cu avocatul si mi-a zis ca a depus dar .......pe portal nu apare nimic din pacate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu starea unei contestatii ?? contestatar contestatar saptamana trecuta am fost la bz sa depun o contestatie pentru o amenda de circulatie;din pacate programul cu publicul era de la 9 la 12,iar la sfatul unei ... (vezi toată discuția)
Dosarul nu apare pe portalul de judecata? Raluca72 Raluca72 Buna seara. Am apelat la un avocat pentru a-l da pe tatal meu in judecata pentru stabilirea paternitatii. Si de 4 luni de zile de cand am vorbit cu avocatul si ... (vezi toată discuția)
Dosar care nu apare pe portalul just.ro Kheyra Kheyra Buna ziua , Am si eu urmatoarea problema : am ( sau am avut) un dosar la judecatoria sectorului 2 pe care l-am urmarit pe portalul just.ro. S-a dat ... (vezi toată discuția)