avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Inscriere/actualizare imobil in rol
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Inscriere/actualizare imobil in rol

Buna ziua,

Vreau sa pun ipoteca pe apartamentul parintilor dintr-un oras din provincie. Toate si bune: cadastru, intabulare, pv receptie pe adresa existenta acum (dupa care au si buletin).
Cei de la banca imi cer certificatul fiscal apartament. Supriza:: trimit pe cineva la primarie si conform rol au o adresa pentru imobil de acum 20 de ani...(difera numarul unei alei ).

Cum pot rezolva situatia? In cat timp se actualizeaza rol pe noua adresa ?De ce acte este nevoie?

Multumesc,
Dever
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 18:55, 25 August 2009
Se scoate de la primaria de care apartine un document numit ISTORIC DE ARTERA. Acel document se depune in copie conforma cu originalul la directia de impozite si taxe locale si se schimba adresa in conformitate cu adresa curenta si cu datele inscrise in cadastru si intabulare!
SUCCES!
B-)
Problema ca adresa la impozite taxe este ok, buletine ok, acte intabulare ok.
ROL de la primarie in schimb este vechi.

Nu imi dau seama cum s-a modificat pe cadastru inabulare , etc si doar pe ROL a ramas vechi.
Este posibil sa fi ramas in evdenta actul vechi cu care s-a trecut pe rol proprietatea ! Nu este o problema . Se poate face corectarea fara probleme!
se face in aceiasi zi? trebuie sa aduca actele de la cadastru?

sunt contratimp la banca...

multumesc pentru suport.

In mod normal ar trebui ca modificarea sa poata fi operata in aceeasi zi ...Dar depinde foarte mult de orasul in care aveti imobilul fiindca unele primarii se misca cu incetinitorul!B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabularea blocului pe alta adresa. ajutor va rog! gyagya gyagya Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu aceasta problema. Vreau sa cumpar apartamentul de la parintii mei, cu contract de vanzare cumparare, iar pentru acest ... (vezi toată discuția)
Modificari ale apartamentului andreeagabriela andreeagabriela Buna ziua. Am o nedumerire legata de vanzarea unui apartament, eu fiind in postura vanzatorului. In urma cu 2 ani si jumatate am efectuat o modificare la ... (vezi toată discuția)
Clarificari in privinta cu succesiunea si donatia unei parti Ocarina Ocarina Va salut. Am avut succesiunea acum cateva luni, si nu am mers sa ducem documentul care rezulta efectuarea succesiunii, la primăria din sat, unde avem un ... (vezi toată discuția)