Buna ziua.de cateva zile am primit un sms de la banca cum ca contul bancar este blocat.sotia a facut un credit in 2008 si pana in anul 2010 am fost cu ratele la zi .dupa aceeia nu am mai platit.iar din anul 2014 am inceput sa platim pana acum 2 luni cand am avut ceva probleme financiare.la inceputul anului am fost anuntati sa luam legatura cu un anumit avocat sa ne dea un nr de cont in care sa platim rata.am luat legatura am platiti cum am zis pana acum 2 luni .si de cateva zile vine acel sms cu conturile blocate de salariu.cum ca noi nu am platit de 1 an de zile .am sunat la acel avocat si el a zis ca nu mai are nici un dosar de al nostru sa sunam la firma de recuperare .va rugam frumos sa ne spuneti ce este de facut in cazul de fata.si cu cine ar trebui sa luam legatura.va multumim.
In primul rand ar trebui sa luati legatura cu executorul judecatoresc si sa vedeti despre ce este vorba, cat este debitul, cine este acum creditor etc.
In functie de ce gasiti in dosar apreciati daca suma solicitata este reala sau nu, sens in care puteti formula contestatie la executare, daca mai sunteti in termen.