avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... intoarcere la executare, debitor decedat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

intoarcere la executare, debitor decedat

Intr-un litigiu de intoarcere la executare, fostul creditor actual debitor a decedat iar succesibilii nu doresc sa dezbata ( inca ) mostenirea. Litigiul este suspendat pana la aratarea mostenitorilor.
Se poate face ceva?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:30, 26 Septembrie 2016
Buna ziua,
daca succesibilii nu dezbat succesiunea de buna voie atunci se poate solicita de catre creditori dezbaterea acesteia in temeiul art. 1560 C.Civ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este certificatul de mostenitor necesar pentru executarea contra succesorilor? catinf catinf Buna ziua. Art.687, al.2, ncpc, spune: \"În cazul în care moştenirea a fost acceptată şi există numai moştenitori majori, executarea silită va fi ... (vezi toată discuția)
Se poate începe o executare silită împotriva moștenitorilor unui debitor dacă aceștia nu dețin titluri de proprietate? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Am primit de curand, o somatie de plata de la primarie pentru achitarea impozitului datorat pentru un imobil detinut de catre bunicii mei, ... (vezi toată discuția)
Restantier problema . moro-nelu moro-nelu In cadrul asociației am avut un proprietar rău platnic . Am obținut in Justiție executare silita pentru suma datorată . După o perioadă de timp acesta a ... (vezi toată discuția)