avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Restantier problema .
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Restantier problema .

In cadrul asociației am avut un proprietar rău platnic . Am obținut in Justiție executare silita pentru suma datorată . După o perioadă de timp acesta a decedat . În apartament a rămas fiul acestuia , care locuia și înainte în acel apartament și care nu vrea să mai plătească cheltuielile către asociație . A fost dat în judecată pentru recuperare datorii însă am primit citație în care se cere să facem dovada că acesta este proprietar . Vă rog să-mi dați un sfat cum să procedez . Mulțumesc .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:51, 14 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeti ca s-a mai discutat. Va trebuie sa il obligati sa faca succesiunea.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, trebuie dezbătută moștenirea.
Încercați să vă angajați avocat daca vreti sa va descurcati deoarece nu este vorba de un simplu litigiu si puteti avea tot felul de probleme.
In astfel de cazuri in care debitorul decedeaza ,creditorul trebuie sa fie atent impotriva cui isi indreapta pretentiile
Daca speta face deja obiectul unei cauze pe rolul instantei de judecata,asociatia de proprietari ar trebui sa depuna document/cerere suplimentara prin care informeaza instanta ca locatarul actual debitor este fiul debitorului initial care intre timp a decedat,si sa solicite dezbaterea succesiunii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli intretinere daniel-mircea daniel-mircea In urma decesului sotului, apartamentul se afla in coproprietatea sotiei supravietuitoare si a fiului vitreg al acesteia. Sotia este pensionara si contribuie ... (vezi toată discuția)
Recuperare restante pandatao pandatao Buna ziua! Avem un locatar care nefiind membru a asociatiei de proprietari, refuza sa plateasca contributia la fondul de reparatii si fondul de ... (vezi toată discuția)
Lamuriri la asociatia de proprietari dumitru elena alina dumitru elena alina sunt sotia presedintelui unei asociatii de proprietari din Bucuresti.Avem un locatar care nu si-a platit intretinerea din anul 2005. Asociatia a angajat un ... (vezi toată discuția)