avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie ( casa de locuit) nefinalizata - ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie ( casa de locuit) nefinalizata - posibilitate partaj in instanta

o constructie nefinalizata ( finalizat doar parterul fara etaj si mansarda) si neintabulata ce face parte din bunurile comune ale fostilor soti poate fi partajata in instanta ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:22, 27 Septembrie 2016
Buna ziua,
Da, se va efectua o expertiza de evaluare si se va partaja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dupa divort! gyna60 gyna60 Va rog cu un raspuns in urmatoarea situatie....fostul sot a introdus actiunea de partaj avand ca subiect locuinta ap de 3 camere si o garsoniera(de fapt cred ... (vezi toată discuția)
Partaj imobil in natura camylungu camylungu Buna ziua! Va rog frumos, daca puteti sa imi raspundeti si mie la cateva intrebari: 1. ce inseamna partajare \"comoda\" in natura si care sunt criteriile ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri imobile carolinacaro carolinacaro Pt. a evita cheltuielile care nu sunt deloc mici, am hotarat impreuna cu sotul meu sa rezolvam problema pe cale amiabila, dar avem cateva nelamuriri, la care ... (vezi toată discuția)