avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... tranzactie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

tranzactie

In urma partajului am semnat tranzactia precum ca am primit sulta in ideea de a rezolva divortul si partajul.Sulta nu am primit-o ,care sunt caile de atac?
Cel mai recent răspuns: monique@ , utilizator 21:57, 27 August 2009
BUNA SEARA
cai de atac nu mai sunt sentinta este definitiva si irevocabila asa ca ....
Sulta (suma de bani ce intregeste dreptul de proprietate ) e prescriptibila in termen de 3 ani .
Asa incat , din moment ce exista hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila , procedati la executarea silita.
Ultima modificare: Miercuri, 26 August 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
dupa parerea mea, daca in tranzactie se stipuleaza ca ati primit suma de bani si ati semnat, nu prea aveti ce sa ma executati.
Incercati sa recuperati suma prin buna intelegere, ca tot ati facut o tranzactie.
Partajul prin tranzactie se timbreaza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj - termen de primire a sultei dandan70 dandan70 buna seara, in urma partajului mi sa atribuit prin sentinta judecatoresca 1/2 din valoarea bunurilor expertizate , in sentinta data nu specifica si termenul in ... (vezi toată discuția)
Partaj- sulta ionut c ionut c Cum se intra in posesia sultei? Trec acum si prin partaj,asa ca s-au facut 5 expertize,cea imobiliara fara lotizare, deci unul va ramane in casa (probabil ... (vezi toată discuția)
Instanta a hotarat suma de plata dar nu a fixat un termen??!!! voinea_daniel voinea_daniel Buna ziua! Ma confrunt cu o problema...si anume : s-a sfarsit procesul in urma cariua trebuia sa se stabileasca dreptul la mostenire dupa o persoana, instanta ... (vezi toată discuția)