avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... PROBLEME CU CEI DE LA EOS KSI
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

PROBLEME CU CEI DE LA EOS KSI

acum cateva saptamani am primit de a ei prin e-mail o instiintare cum ca am o datorie fata de cei de la connex din data de 15.11.2005 (connex care acum este vodafone) nu am comentat nimic,le-am cerut sa imi trimita toate documentele care sa asiste ca sunt dator..astazi primesc acele documente si observ ca in dreptul clientului nu este scrisul meu si nici semnatura mea,mai mult ca sigur este vorba despre un fals in acte de cei de la EOS KSI....intrebarea mea este, ce pot face in aceasta privinta?
Ultima modificare: Marți, 27 Septembrie 2016
clonotchi, utilizator
Cel mai recent răspuns: clonotchi , utilizator 21:14, 28 Septembrie 2016
Buna seara
Sa-i anuntati ca daca va mai deranjaza va adresati politiei pentru fals si uz de fals precum si pentru hartuire.
Scrisoare transmisa prin posta cu confirmare de primire.
Daca continua contactati un avocat.
ATENTIE, nu semnati nicio hartie si nu dati niciun ban. datoria oricum e prescrisa de muuuuuuuuuuuult!
Ultima modificare: Marți, 27 Septembrie 2016
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
multumesc pentru raspuns
Asta este culmea recuperărilor de creanță, să pretinzi acum o datorie de pe vremea Connex. Comunicați-le că nu datorați nimic.
adisan a scris:

Asta este culmea recuperărilor de creanță, să pretinzi acum o datorie de pe vremea Connex. Comunicați-le că nu datorați nimic.

Domnule avocat Adisan problema este alta,nu ma deranjeaza ca am primit prin posta de la ei aceasta notificare ,ce ma deranjeaza mai tare este ca s-au folosit de numele meu si de semnatura mea pe acel contract,pacat ca nu se poate atasa si o poza acestui mesaj sa vedeti cum scrisul de la agent seamana perfec cu cel din dreptul clientului ,unde trebuia sa scriu si sa semnez eu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creanta servicii telefonie mobila neachitata din 2001-2002 niky_marius niky_marius Am facut un abonament la vodafone(connex)prin 2001-2002 si am girat cu contractul de apartament al parintilor(bineinteles l-am luat fara sa stie). Vreau sa va ... (vezi toată discuția)
Prescrierea datoriei ContSters328217 ContSters328217 Buna ziua, Mama mea a detinut acum 10 ani un abonament la Connex (actual Vodafone). In urma cu 2 saptamani, compania de recuperari EOS KSI i-a trimis mamei ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit dupa 13 ani tuilleries tuilleries Buna seara! Va rog dati-mi un sfat in urmatoarea chestiune: In anul 2001, februarie, fostul meu sot (de care am divortat in luna iulie e aceluiasi an, el ... (vezi toată discuția)