Fosta concubina, cu care am un copil, s-a intors in apartamentul pe care il detin in nume propriu si nu vrea sa plece. Acum cateva luni i-am dat parte din suma cu care se presupune ca a contribuit la achizitionarea imobilului, urmand ca ulterior sa-i achit diferenta. S-a mutat la actualul ei partener de viata, si acum vine pe nepusa masa si se reinstaleaza in apartamentul meu, sustinand ca nu am cum sa o dau afara. Copilul stata atat cu mine cat si cu ea si era bine, dar in momentele cand suntem impreuna apar discutii care il pot afecta.
Care este calea legala sa o pot indeparta din locuinta, mentionand ca atunci cand ne-am mutat aici, i-am facut act de identitate pe aceasta adresa.?
Pentru a se stabili suma care ii corespunde de drept, cum se calculeaza aportul fiecaruia (o perioada nu a lucrat, iar dupa ce muncea, veniturile mele erau duble fata de ale ei)?
Ea are pretentia la jumatate din valoarea apartamentului, dar la achizitie, noi aveam doar o parte din suma, restul fiind un ajutor din partea parintilor mei. Doar la acea suma pe care am avut-o initial impreuna poate sa ceara drept de creanta sau la valoarea totala a imobilului?
In cazul in care ea nu poate sa justifice prin acte ce venituri avea in perioada in care eram impreuna, cum se face calculul, doar pe vorbe?
Are domiciliul la acea adresa, asadar are acceptul dvs. sa locuiasca acolo.Dreptul de creanta pe care.l are, daca.l are, trebuie dovedit in instanta cu acte.
1. cum se calculeaza in ce masura a contribuit fiecare?
2. faptul ca a stat o perioada cu copilul acasa, fara sa aiba un venit cum se ia in considerare?
3. cum poate proba veniturile obtinute pe perioada lucrata, ea neavand nici un act doveditor al sumelor castigate?
4. in cazul ca nu mai sunt de acord sa figureze la adresa actuala, care ar fi calea de urmat?