avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... iluminatul stradal
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

iluminatul stradal

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Pe strada unde locuiesc, satul Dumitrana care apartine de Primaria Magurele, nu exista stalpi de iluminara stradala. Este bezna si in fiecare seara trec prin intuneric, o parte este doar camp, am scris primarului a promis ca va face va drege, dar este inadmisibl asa ceva, sa mergem femei, copii in intuneric total, se fura seara din curti, ne pot talharii in camp, oamenii astia, consilierii si primarii nu realizeaza pericolul. Ce pot face cui ma pot adresa si in ce mod, Curtii de conturi, sau carui organ abilitat sa faca verificari sa ii arda pe cei care se folosesc de banii romanilor. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 10:16, 28 Septembrie 2016
Buna ziua !
Indiferent unde o sa va adresati cu petitii / solicitari , problema nu poate fi rezolvata decat la nivelul autoritatilor administratiei publice locale ( Consiliul local si primar) . Pe cale de consecinta , nu puteti decat sa continuati demersurile dvs. , eventual printr-o mobilizare a tuturor cetatenilor interesati menita a crea o presiune suplimentara ( necesara se pare) , care sa determine efectuarea lucrarilor / investitiilor necesare .
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iluminatul public sau privat? Narcisa_ Narcisa_ O cunostiinta care sta la tara, mi-a povestit ca vecina ei are lumina de pe stalp de la Electrica S.A.chiar in ograda sa (ograda vecinei). Normal iluminatul ... (vezi toată discuția)
Desfintarea "parculetului" din fata blocului catalinnj catalinnj Buna ziua. In fata blocului in care locuiesc avem un spatiu verde care este propietatea comuna a locatarilor (nu este propietatea primariei). In acest parculet ... (vezi toată discuția)
Cine trage curentul??! emanuellen emanuellen Copii mei au cumparat un teren care la inceput a fost extravilan dar intretimp a devenit intravilan si se poate construi pe ea.Dar pentru asta e necesar sa ... (vezi toată discuția)