avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Problema cu un functionar al RAT
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Problema cu un functionar al RAT

Acum 2 saptamani am avut o problema cu un functionar al RAT (Regie Autonoma de Transport)
Am ajus la un ghiseu, de unde vroiam sa procur un bilet.
Aveam 1 leu, si restul de 50 bani fise romanesti.
Functionara respectiva nu a vrut sa-mi dea biletul, spunand ca ea nu e obligata sa accepte acei bani.
Am sunat la 112, a venit un echipaj de politie, care insa nu a putut face nimic, spunand ca nu intra in competenta lor.
Nu au putut sa-mi spuna in a cui competenta intra rezolvarea problemei, ci m-au sfatuit sa incerc la Protectia Consumatorului, desi nici acolo nu erau sigur ca se rezolva ceva.
Intrebarea mea este urmatoarea:
Poate cineva sa refuze plata in bani, emisi chiar de BNR ?
Si daca nu, in temeiul carei legi poti obtine bunul pentru care ti-a fost refuzata plata ?
Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 13:26, 26 August 2009
Vă puteţi adresa cu sesizarea la protecţia consumatorilor e conform art 9 din Ord.21 este o practică abuzivă din partea respectivei persoane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata electronica in cont gresit Pantilie Pantilie Buna dimineata. As vrea sa stiu daca cineva imi poate da o mana de ajutor? Problema mea e ca anul trecut am mers la un ghiseu la .... Olimpia si am rugat-o pe ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb klausro79 klausro79 buna ziua! am primit o amenda de la ratb acum 3-4 ani si nu am reusit sa o platesc. cand mama mea a mers la primarie sa plateasca impozit i s-a oprit o suma ... (vezi toată discuția)
Refuz garantie CiprianL CiprianL Buna ziua, Am achizitionat un casetofon auto Parrot RKi8400 de pe site-ul beloud.ro in luna ianuarie. Este un dispozitiv destul de scump, care nu a ... (vezi toată discuția)