avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cerere suspendare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

cerere suspendare executare silita

Buna ziua,

Am o executare silitia pe un imobil, am facut contestatie la executare prin avocat. Nu s-a depus si cerere de suspendare a executarii, pentru care trebuie depusa o cautiune. Se poate face aceasta cerere si fara cautiune pentru inceput, urmand ca apoi sa decida instanta cum/daca trebuie sa platesc, esalonat, etc? Pot sa depun singur cererea de suspendare sau tot prin avocat trebuie sa fac asta? am sanse sa ma descurc singur cu aceste proceduri sau trebuie sa apelez la avocat neaparat? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Notsure , utilizator 16:35, 30 Septembrie 2016
Se poate depune cerere de suspendare separat de cererea principala - contestatia la executare - insa va trebui sa platiti cautiunea pentru a se putea judeca acea cerere.
multumesc pentru raspuns! si daca nu depun cautiune, pot fi executat in timp ce astept judecarea contestatiei?
Atata timp cat executarea silita nu se suspenda - procedura va continua. Dar oricum vanzarea imobilului nu cred ca se va produce mai repede decat se va judeca contestatia la executare.
Multumesc. Pot refuza evaluatorul trimis de catre BEJ pentru a face evaluarea? ce consecince pot urma?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare Zamfira Gabriela Zamfira Gabriela Buna ziua, Am dobandit prin succesiune o casa cu teren. Problema ar fi ca, conform sentintei detin doar o cota de 13/16 din imobil datorita faptului ca ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare - trebuie ceruta si suspendarea obligatoriu? seldom seldom Buna ziua, Am o intrebare referitoare la executarea pe un bun imobil. Daca facem contestatie la executare, trebuie sa cerem obligatoriu si suspendarea ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie- recuperare sulta si cheltueli de judecata- termen contestatie la executare rona1958 rona1958 Am de recuperat sulta si cheltuieli de judecata . Am fost la executor si am depus demersulrile . De unde stiu daca piritii depun contestatie la executare si ... (vezi toată discuția)