avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract telefonie mobila

Doresc sa reziliez un abonament de telefonie aflat in perioada contractuala.Se mai plateste acea taxa de reziliere ? Am auzit ca intra in vigoare de la 01.10.2016 o ordonanta sau lege care interzice aceasta taxa ! Aveti idee despre ce este vorba ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:17, 30 Septembrie 2016
Dacă v-ați asumat prin contract trebuie să plătiți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate plata taxa pentru rezilierea contractului vodafone iacobsimona iacobsimona Buna ziua, Am 2 abonamente la Vodafone, unul expira in octombrie anul acesta si unul expira in martie 2016. Am vrut sa reziliez acest contract dar mi se cere ... (vezi toată discuția)
reziliere contract telefonie mobila Liviu Ungureanu Liviu Ungureanu Daca vreau sa reziliez un contract de telefonie mobila inainte de termenul de expirare a acestuia , restul lunilor de abonament pana la expirarea contractului ... (vezi toată discuția)
Reziliere unilaterala contract servicii telefonie orange hdanny hdanny Am 4 contracte de abonament de telefonie la societatea de telefonie Orange Romania S.A. In data de 15.02.2016 am depus la societatea Orange cererea de ... (vezi toată discuția)