avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

O persoana ce a avut 8 frati si careia i-au decedat parintii acum 28 de ani (mama) respectiv 26 de ani (tata) si nu a desbatut mostenirea , ce trebuie sa faca acum pt ca fratele mai mic ce a ramas in casa parinteasca ,
a decedat acum 30 de zile , iar nevasta lui cu care a fost casatorit legitim , dar nu au avut copii (deja sta cu un alt barbat ) vrea sa vanda casa . Mentionez ca sotia acestui frate a vandut majoritatea lucrurilor din casa sub motivul ca a avut nevoie de bani pt tratarea sotului . Din 8 frati sunt in viata doar 6 . Va rog sa-mi dati un sfat . Va multumesc anticipat . Persoana interesata este cea mai mare dintre frati , iar cand a decedat mama avea doar 15 ani si a fost nevoita sa-i creasca ea pe frati pt ca asa cum am relatat mai sus la numai 2 ani diferenta a murit si tatal .
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 01:15, 3 Octombrie 2016
Buna seara,
Persoanele interesate trebuie sa dezbata succesiunea si sa ceara iesirea din indiviziune fie in fata unui notar fie in fata instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune si testament ! Crina2525 Crina2525 Buna seara , INTREBAREA MEA ESTE URMATOARE! Bunica mea in varsta de 80 ani , a mostenit de mama ei un testament in care scrie citez: las toate bunurile mobile ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu probleme bojoga veronica bojoga veronica Buna ziua! Sa facut succesiunea dupa tata care s-a impartit la 4 frati si mama,un frate a decedat dupa care a decedat mama.Eu si o sora vrem sa ... (vezi toată discuția)
Poate ajunge un copil vitreg neadoptat sa aibă mai multe drepturi ... Mihaela Stana Mihaela Stana Poate ajunge un copil vitreg neadoptat sa aibă mai multe drepturi decât copii buni? In 1950 bunica avea pământ si casa de la părinții ei intr-o ... (vezi toată discuția)