avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contract comodat locuinta.
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contract comodat locuinta.

Buna dimineata. Detin o garsoniera dubla in Bucuresti, iar persoanei care va locui aici, nu-i voi lua chirie deoarece este o un var al meu. Daca fac un contract de comodat fara a merge la notar este autentic in cazul in care vor venii cei la de ANAF in control ? adica sa nu am probleme sa platasc amenda. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 08:09, 3 Octombrie 2016
Nu este autentic insa intruneste condtiile de valabilitate.
deci, sa inteleg ca nu voi avea probleme cu ANAFUL ? imi recomandati sa merg la un notar ? , multumesc.
Ultima modificare: Luni, 3 Octombrie 2016
Andrei8770, utilizator
este optiunea dumeavoastra. Nu va trebuie autentic puteti da data certa la avocat sau notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat intre persoane fizice pentru evitarea problemelor cu anaf georgy79 georgy79 Buna ziua, Daca se incheie un contract de comodat intre doua persoane fizice, fara valoare, pentru un imobil, este recunoscut de cei de la ANAF? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Inchiriere garsoniera ionut11111 ionut11111 Buna ziua! Eu locuiesc in Canada si am o mica garsoniera in Romania, vreau sa va intreb daca pot sa fac un act (ma gandeam la contract de comodat) iar acel ... (vezi toată discuția)
Legea chiriasului Neamtu Raluca Neamtu Raluca Buna dimineata, Am 2 fete in gazda.Pe timp de vara ne-au anuntat ca vor sa plece acasa timp de 2 luni de zile pentru a ii scuti pe parinti de anumite ... (vezi toată discuția)