avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... calculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

calculare pensie

Daca o persoana este acum la pensie anticipata partial si trebuie sa iasa la pensie de drept la 61 de ani si o luna, dar a lucrat 7 ani in grupa 2 de munca, cand iese de drept la limita de varsta? Si atunci cand are dreptul la pensie la limita de varsta(avand cei 7 ani lucrati in gr 2 de munca) va trebui sa faca cerere sau casa de pensii face automat aceasta trecere de la un fel de pensie la altul? Mentionez ca pe decizia de pensionare partial anticipat scrie ca va iesi de drept la 60 de ani si o luna.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 19:07, 3 Octombrie 2016
Precizati:
Sexul, luna si anul nasterii, stagiul total de cotizare si din ce se compune acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa se ia in calcul la stabilirea pensiei anticipate? ContSters61634 ContSters61634 Reducerea vârstei de pensionare pentru grupa I sau a II a se cumulează sau nu cu reducerea de maxim 5 ani la stabilirea pensiei anticipate , respectiv ... (vezi toată discuția)
Se poate iesi la pensie dupa 36 de ani lucrati in grupa ii de munca? ingerassweety ingerassweety Buna ziua ! As dori sa stiu daca se poate iesi la pensie, fara nicio problema, dupa 36 de ani de munca , lucrati in grupa a doua de munca ? In speranta ca ... (vezi toată discuția)
Pensionare sorincon sorincon Sunt nascut la 29 decebrie 1949. sex M. Sunt angajat de la data de 01.11.1972. In grupa I de munca am lucrat 11 ani si 7 luni, iar in grupa II de munca am ... (vezi toată discuția)