avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbare permis auto ! Motivul : schimbarea numelui ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbare permis auto ! Motivul : schimbarea numelui dupa casatorie !

Buna seara !

Dupa casatorie numele de familie s-a schimbat ! Este nevoie de un nou permis de conducere auto cu noul nume !
Unde se poate schimba permisul auto ?
Precizez ca adresa de resedinta de pe Cartea de Identitate este in alta localitate decat cea in care domiciliez !
Este posibil sa schimb permisul de conducere in localitatea in care dimiciliez ?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: 2015Florin , utilizator 21:37, 22 Septembrie 2017
permisul se va schimba dupa adresa din cartea de identitate in aceeasi localitate.
Multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare permis de conducere,talon si carte de identitate? soszo soszo Buna seara,am nevoie si eu de un sfat pentru sotia mea care odata cu casatoria si-a schimbat numele.Este necesar sa-si schimbe si permisul de ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate + permis de sedere + cetatenie copil gabrielaonescu gabrielaonescu Buna seara, Va scriu in legatura cu schimabarea unei carti de identitate. Sunt cetatean roman, casatorit cu cetatean sarb (am certificatul de casatorie ... (vezi toată discuția)
De schimbat permisul de conducere? selena1720 selena1720 Buna seara.. Acum doua luni de zile m-am casatorit si mi-am schimbat buletinul cu numele de familie cel nou (al sotului) si cu adresa noua. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)