avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare vanzare productie paine
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare vanzare productie paine

Buna ziua.
O brutarie are un punct de lucru unde se produc produse de panificatie (un spatiu mic), unde se produce doar pe masura ce se vinde. Spatiul de productie nu este separat de cel unde se vinde. Acolo am facut vanzarea direct din 701, vanzarea facandu-se la geam la persoane fizice pe baza de bon fiscal. La brutarie (care este sediul social) se poate vinde painea direct din 701 la persoane fizice pe casa de marcat la fel ca si la punctul de lucru fara a se mai transfera productia pe 371? Stocul la finalul zilei e 0, adica, cat se produce atat se vinde.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 14:45, 8 Octombrie 2016
In baza bonului de predare a productiei realizate puteti vinde direct catre populatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descarcare gestiune ginjuandreia ginjuandreia Am urmatoarea problema: firma produce produse de panificatie, care apoi sunt trimise, pe baza de aviz de insotire a marfii catre punctul de lucru.Cand ... (vezi toată discuția)
Contabilitate brutarie ela1987 ela1987 Buna ziua. Am urmatoarea problema: in cazul unei brutarii care primeste grau de la persoane fizice m-am gandit sa procedez in felul urmator: -Primire grau pe ... (vezi toată discuția)
Lamuriri monografie restaurant STEFAN ALINA STEFAN ALINA Buna ziua Am urmatoarea situatie: un restaurant vinde mancare s-au facut urm inregistrari: 345 = 711 4193 371 = 345 4193 607 = 371 4193 Am gasit aceste ... (vezi toată discuția)