avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Lipsa raspunsului de intampinare poate determina ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Lipsa raspunsului de intampinare poate determina decaderea reclamantului de a mai propune probe la primul termen de judecata?

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca intr-un litigiu de munca reclamantul nu depune raspuns la intampinare in termenul prevazut NCPC, acesta mai poate formula ccereri in probatiune la primul termen de judecata?
Cel mai recent răspuns: cristina69 , utilizator 12:49, 5 Octombrie 2016
Dacă aveți contraprobe e bine sa o faceți în răspuns.

Oricum ați propus probe în acțiune.
Art.272 CM"Sarcina probei in conflictele de munca revine angajatorului ,acesta fiind obligat sa depuna dovezile in apararea sa pana la prima zi de infatisare."Art.273CM"Administrarea probelor se face cu respectarea regimului de urgenta ,instanta fiind in drept sa decada din beneficiul probei admise partea care intarzie in mod nejustificat administrarea acesteia."
Multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 287 si art. 288 codul muncii ctynn ctynn art. 287: \" sarcina probei revine angajatorului...\" art. 288: \" instanta decade din beneficiul probei partea care intarzie nejustificat administrarea ... (vezi toată discuția)
întoarcerea probaþiuni în conflictele de muncã bartac bartac În conflictele de muncă se poate întoarce sarcina probaţiuni, eu sunt reclamantul(salariat), am depus cererea de chemare în judecată, angajatorul a depus ... (vezi toată discuția)
Decadere din proba (martori si inscrisuri) smeagull smeagull Buna ziua, Sunt parat in prima cauza pe noul Cpc. Recunosc ca nu sunt familiarizat cu noua procedura. Cauza e litigiu de munca. Problema: reclamantul ... (vezi toată discuția)