avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare teren agricol

Tatăl a decedat (acum 4ani) și eu și fratele meu nu am dezbătut succesiunea până acum. Mama noastră poate să vândă un teren agricol ca titular cu acordul nostru. Cum trebuie să procedăm .
Cel mai recent răspuns: draganion , utilizator 17:30, 17 Octombrie 2016
Mulțumesc mult.
Bună ziua! Vă rog să-mi spuneți conform modificărilor din 2016 făcute la legea pensiei, dacă am lucrat în gr.II 11ani și 4 luni beneficiez de reducere efectivă de 2ani și 3luni la vârsta de pensionare și spor de 25% la pensie pt. toți cei 11ani și 4luni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie draganion draganion Bună seara! Va rog să-mi spuneți dacă după modificările făcute în 2016 la legea pensiilor, după 11ani și 4luni în gr.II, se va reduce vârsta de ... (vezi toată discuția)
Mostenire IlincaDaria IlincaDaria Buna ziua.As avea cateva intrebari:suntem 4 frati Tata a decedat in 1998 iar pana acum nu sa facut succesiuna,noi cele trei fete am facut aceea declaratie de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua cumnata bunicii mele(n are copii,soțul a decedat) ... adamar adamar Buna ziua Cumnata bunicii mele(n are copii,soțul a decedat) dorește să îi lase fetiței mele minore ap dânsei,cu drept de uzufruct. Care e procedura ... (vezi toată discuția)